Vintervit

Jahopp då har vintern kommit. Vackert och ljust javisst men den värsta tiden på året att ha häst. Konstant frusen om fötter och fingrar, evigt pulsande i snö, blöta tunga täcken, hämta hö är krångligt, fylla vatten ute är jobbigt... Nä tacka vet jag sommaren när allt bara är. Tänk när man på sommarmorgonen kan kila upp och ta på sig sin morgonrock och traska ut i sandaler för att ta ut hästarna.. Inte som nu när man får bylsa på sig stövlar, jacka, thermobyxor och mössa över kläderna. Och då ska man dessutom ta av sig allt igen om man ska till jobbet eller om man är ledig och får sova. Allt är jobbigt med vintern. Här kommer i alla fall dagens bilder, ni ser hur mycket snö vi fått :(
Dancer har för övrigt sitt nya vintertäcke på sig som jag skrev om för ett tag sedan, gillar det mycket! Kommer dock ej ihåg vad märket heter men är det någon som undrar är det bara att hojta till. 

Ett litet tips!

Åh jag klickade nyss in på www.butikquse.se och blev helt kär ♥ Vilka fina prylar, jag har hittat en massa fina saker jag ska önska mig i julklapp eller kanske beställa och ge bort ^^, jag började faktiskt med ett par ridbyxor, sista exemplaret av eurostar manchesterridbyxor, hade ett par mörkblå när jag var mindre och det var mina absoluta favoriter någonsin och nu blir det ett par mörkgröna. Men 380 kr istället för 1400 kan man inte stå emot! Hoppas bara dom passar :) 

Ulltäcke till salu

Ulltäcke
Använt 1 gång, helt & rent.
Strl. 145
Pris - 150 kr