Hästtäcken

Idag har jag har beställt 2 regntäcken till hästarna, Dancer får ett rött Amigo och Racke ett marint och hals ingår till båda! Tyvärr finns det knappt några roliga täcken att köpa i härliga färger, varför är det så? Har man hästar som är i en mellanstorlek 130 och 140 så får man alltid ta de fula och tråkiga färgerna! Var i stan på Charlies och letade täcke först men dom hade inga halsar och bara tråkfärger inne, kanske för att dom snart flyttar? Hoppas det.
Hööks har ju härliga mönster och färger men där passar inte storlekarna i stället *suck*
Går man upp en storlek så blir det så stort fram tyvärr. Men hittade en sida som sålde riktigt billiga Amigotäcken där halsen ingår! Hoppas dom kommer nästa vecka :)
 
Vi går igenom alla täcken hemma nu för att göra oss av med en massa som inte passar (Cordelias gamla 145 täcken, någon som vill köpa?) Slänga sådant som är slitet, trasigt mm. Då får vi även en bra koll vad som måste inhandlas. Sedan ska alla täcken tvättas så dom är fräscha tills nästa gång de ska användas.
 
I stan köpte vi SMHN (Små Maskiga Hö Nät) då ett har gått sönder och det kommer att behövas nu när det börjar bli kallt och hästarna ska få äta lite mer. 
Jag köpte mig en snygg stalljacka på Hööks, riktigt skön så den blir nog bra i vinter!
 
Täcken som har kul färger/mönster! Det lila har ett mönster som ser ut som att det är stickat, strl 145 så ni ser ju att det är alldeles förstort! Det prickiga är dock ett 145 som är köpt på Gekås och funkade bra på Dancer även om det är lite stort fram.
 
Min nya jacka, bilden är frön Hööks hemsida.
rackemarie:

Vilken sida har du beställt från. Amigo är bäst!

Svar: Hittade billiga täcken på http://hepshop.e-butiken.seAnnars har jag köpt Amigo på www.stromsbergsgard.se
:)
stallalghagen.blogg.se

rackemarie:

Kollade hästen du länkade. Var en av dem jag testade igår. Jättefin i grunden, men tyvärr felriden i 4 år på kandar OCH graman. Jättetung och stark i handen och svårt att få med sig bakbenen. Ingen takt heller. Hoppas på att den hamnar hos någon duktig som kan göra om den.

Svar: Vad synd att den inte funkade :( Såg så fin ut!
stallalghagen.blogg.se

Kommentera inlägget här: