Ridning i mina nya stövlar

Jag var bara tvingad att inviga mina nya ridstövlar idag när vädret ändå var okej. Stövlarna åkte på när vi skulle ut på banan, ingen stallskötsel i dom inte och så kommer det att förbli. Sköna var dom, som ett extra skinn! Ridbyxorna var supersköna dom med!
Självklart så var Dancer seg och lite loj idag, bara för att jag glömde mina sporrar för första gången någonsin. Tror hon är lite seg nu när hon fäller och går ur sin brunst men jag satt som en tok och fick skänkla för att hon skulle gå framåt. Jag har inte jobbat upp någon ridkondition och hon har heller ingen ork för att göra något hårt arbete. Men vi sket i det och hade bara roligt, tog lite galopp och då taggade hon till. Men fick skänkla, skänkla skänkla för att hon skulle behålla galoppen. Så jag sitter som en kratta tyvärr, fötterna utåt och och hon har ingen form. Men skitsamma, det var kul att bara få springa av sig lite. Men nästa gång blir det sporrar!
Barnbesök

Då vädret inte var det bästa när Lina, Ella och Tilda var här sist så var det perfekt att dom kom upp när det var fint väder idag! För visst skulle Ella få rida idag :) Sadlade Racke och gjorde honom fin, han fäller fortfarande men inte lika mycket som innan och ömmar inte längre. Och sedan skrittar vi runt på ridbanan, Racke går så snällt så, stannar ofta för att se att Ella sitter kvar :)
 
Lånade bilden av Lina Ahnvik :)

Hinder

På mässan i går så letade jag ju efter hinder, som jag skrivit om tidigare. Och visst hittade jag hinder, men ack så söta (och dyra) Jag hade ju tänkt mig ett startpaket till, med färgade bommar men när jag hittade dessa hinder blev jag helt kär. Blir nog ett hinder jag köper så småningom, (kostar lika mycket som ett starpaket) men vad ska jag välja? Dessa tre är bara ett utplock i katalogen, och jag vill ha alla ur den :D Bella, du som ska hjälpa mig med hoppningen, vad tycker du? ;) (finns säkert 200 hinder till att välja mellan!!)
Det första är ett vanligt hinder i höjd. De andra två är ponnyhinder där infångarna inte är högre än en meter, jag hoppar ju inte högre så egentligen är väl det det bästa?