Vi hade tur med vädret

Vilket fint väder det blev på eftermiddagen idag! Så som vi längtat så var det äntligen dags att rida, i lördags harvades ridbanan så den var fin även om vi skulle behöva harva en gång till för att få bort växterna som hann komma upp innan vi lyckades laga harven. Men men, en gräsbana har väl ingen dött av att rida på? ;)
 
Fick ett uppdrag idag, jag har en vän som ville att jag skulle fota lite utrustning som hon skulle sälja, ridbyxor, shortchaps och ett par ridskor men det slutade med att allt stannar här! Ridbyxorna är de mamma har på sig och jag kunde ha de andra! Perfekt va? :)
 
Mamma red i den nya sadeln på Racke som låg helt perfekt! Hon red även på det bettlösa tränset. Själv red jag med allroundsadeln (den som Racke haft men som båda kan ha nu) med den nya repgjorden, och det gick riktigt bra! Får beställa en ny till Racke för den här är nog för lång för honom :)
Och nu går hästarna ute och betar det sista innan vi tar in dom för natten, tror det är viktigt och nyttigt att dom får gå ut och röra på sig efter dom blivit ridna så dom inte stelnar till, vad tror ni?
 
 

Hästrelaterade födelsedagspresenter!

Kommer ni ihåg att jag var i Ullared för ett par veckor sedan? Där köpte jag ju presenter till min fina Mor och nu när hon öppnat så kan jag visa vad det var, en vit dunväst från Mountain Horse (som passade perfekt Bella!) och ett 3-pack ridstrumpor från Pessoa. Västen fanns i svart, vitt, rött och orange. Ångrar att jag inte köpte en egen... :) 
Och är man hästtjej så är man, i stan hittade vi denna underbara väska och plånbok från US. Polo som bara var tvingade att följa med oss hem och de passar ju ypperligt till västen som hon vill ha till vardags ;)
 
 

Hipphipp hurra hurra hurra!!!

Idag fyller världens bästa DANCER (OCH mamma) år! stort grattis ♥♥♥ 
Det firas med morötter och äpple till hästarna och tårta och gott bubbel till oss människor :)