Sista November

Tänkte bara ta en skrittrunda runt lekparken men kunde inte låta bli (eller Greta kunde inte heller låta bli :P ) att galoppera uppför alléen och jag tryckte på så hon fick sträcka ut ordentligt! När vi kom upp för backen så kortade jag henne och hon gjorde de bästa galoppombyterna honnågonsin gjort i vartannat steg! Efter det skrittade vi hem igen :)
Jag har idag även beställt ett vintertäcke till Greta, ett Amigo Bravo-12 Turnout Plus 250g och bakskydden från Glööcker som Charlies inte hade inne :) Det köpte jag på www.horsemeup.se då dom har 25% nu under Globen dagarna, så passa på om ni behöver något!
Ett sådant här täcke men med färgen Chocolate with Cream :)

Jag kunde inte låta bli...

Jag dog lite när jag fick se dessa... Dom ropade högt på mig så dom fick följa med hem, jag kunde ju inte låta dom vara kvar i butiken alldeles ensamma ;) Dock ska ett allround schabrak inköpas någon gång med. Förlåt för värdelösa bilder, men materialet är i alla fall sammet, glitter och BLING på huva och schabrak, skydden har glittret runt kanterna ♥ Kommer typ aldrig att använda det för att det är så snyggt men ändå.. Är man shoppingnörd så är man x)
 

Galopp i snö

Då var man hemma på timmar så jag ska tillbaka till jobbet om en stund igen. Direkt när jag kom hem så var det på med ridbyxorna och ut i stallet. Eftersom träningen igår var ansträngande så behövde hon få skritta och trava av sig lite, jobbade lite med det vi övade på igår med det blir ju aldrig som när man har tränare :/ Men när vi gjorde iordning henne kom Rackes ägare på besök - Alltid lika trevligt! Synd att jag var lite "off" men Greta behövdes ridas och jag har ju inte så många timmar på mig att hinna med allt. Men det blev lite visning av Greta och lite Rackemys :)
Jag passade på att filma hästarna när jag skulle hämta Greta.. Inte undra på att hon var trött när jag skulle rida för det var endel bocksprång också som jag inte fick med ;)