Hästar x 3

Vilken underbar vårdag som bara bestått utav hästar! Först kom Maja och red Racke, gick bra men var väl inte så pigg på att sätta igång med att arbeta. 
Sedan red jag Dancer, slö slapp och likgiltig på banan så jag tänkte utmana livet lite med att skritta runt lekrundan SJÄLV, tveksamt gick hon iväg och undrade vad i helvete vi skulle hitta på.. Hon tvekade hela vägen bort till allén där vi skrittade på ängen och jag hann bara tänka att vi vänder här och går hem så hade hon vänt och mer eller mindre hoppade jämfota hem (grymtandes som hon brukar höra när hon tycker något är kul/spännande) och vi gjorde nog alla dess konster man kan tänka sig, gjorde den mest perfekta piaffen och när jag släppte henne så gjorde hon pasage, dansade fram i skänkelvikning ett och annat litet bocksprång och taktade hela vägen hem. Älskade häst vad hon är rolig att rida! Man kan i dom stunderna inte tro att hon blir 26 i juni, hade folk sett oss hade dom trott hon var 6 år! Hahaha <3
Sen i alla fall tog vi en promenad med Greta, var nere i svartebacken och var borta en timma och fyrtio minuter ungefär och traskade i skogarna. Hon går bättre, är dock fortfarande stel när hon stått still. 

Vad händer?

Tänkte uppdatera vad som händer i våra liv just nu. Idag var veterinären här och kikade på Greta som är oren i sitt högra bakben och det han kom fram till var en muskelsträckning uppe i låret. Promenader i en vecka och Metacam i 5 dagar och sen ska det förhoppningsvis ha läkt, annars får vi åka in och göra röntgen/ultraljud. Men hon går rent när hon får röra sig, stel och stötig när hon stått still. Självklart sa veterinären att hon inte får busa runt, det första hon gjorde när hon kom ut i hagen var att slänga sig ner och rulla för att sedan få världens glädjefnatt... Lugnade ner sig och samtalade med en ko som klättrat upp i slänten som är runt ridbanan för att då bli rädd för två Dc 3or som körde rakt över oss på mindre än 500 meters höjd = öronbedövande. Fan såg ju in till piloterna nästan! Alla djur flög åt olika håll. Slutade kvällen med en promenad runt rudan. Nästa vecka ska vi iväg på en helkroppsbehandling med massage och allt möjligt, vi skulle ha tränat då också men fick avboka det tyvärr :(
Men visst är hon fin min vackra <3 

Blank

God morgon! Vill bara slänga in en bild på min fina Greta vars päls verkligen glänser i solskenet! Det är det bästa med fuxar, dom har så lätt att glänsa fint och då har inte hon fällt klart än! Hur kommer inte hon att glänsa när sommarpälsen är här? Racke har inte valt att släppa taget om sin päls riktigt än, den kan ju behövas för det är ju trots allt bara Mars månad... Dancer fäller mer än vad hon någonsin gjort, fan vad vårt foder är bra! För det måste vara det som hjälper henne, det är trots allt ett år dom ätit det :)

Och en rolig bild på en grupp-puss med jag, Greta och Racke :)