Hästar x 3

Vilken underbar vårdag som bara bestått utav hästar! Först kom Maja och red Racke, gick bra men var väl inte så pigg på att sätta igång med att arbeta. 
Sedan red jag Dancer, slö slapp och likgiltig på banan så jag tänkte utmana livet lite med att skritta runt lekrundan SJÄLV, tveksamt gick hon iväg och undrade vad i helvete vi skulle hitta på.. Hon tvekade hela vägen bort till allén där vi skrittade på ängen och jag hann bara tänka att vi vänder här och går hem så hade hon vänt och mer eller mindre hoppade jämfota hem (grymtandes som hon brukar höra när hon tycker något är kul/spännande) och vi gjorde nog alla dess konster man kan tänka sig, gjorde den mest perfekta piaffen och när jag släppte henne så gjorde hon pasage, dansade fram i skänkelvikning ett och annat litet bocksprång och taktade hela vägen hem. Älskade häst vad hon är rolig att rida! Man kan i dom stunderna inte tro att hon blir 26 i juni, hade folk sett oss hade dom trott hon var 6 år! Hahaha <3
Sen i alla fall tog vi en promenad med Greta, var nere i svartebacken och var borta en timma och fyrtio minuter ungefär och traskade i skogarna. Hon går bättre, är dock fortfarande stel när hon stått still.