Tanken var shopping

Yola och jag drog ner till Charlies sista REA-dag och hittade tyvärr inget som föll i smaken. Testsatt alla dressyrsadlar typ och det var ju perfekt när jag hade experthjälp som sa vad jag satt bra i, kruxet var att jag inte satt bra i någon då alla har för djupa säten, eller ja det kan ju bli bra när jag testrider i sadeln men jag ska kolla på saldar som inte har för djupt säte i första hand. Jag har alltid ridit/suttit bättre i allround/hoppsadlar och behöver en sådan sits. Jag har ju alltid trott att jag ska ha djup sits för att få mer stöd men ja, vi får se. Behöver verkligen hitta en sadel nu som jag kan rida in mig i till Tobbe-Camp :) Hoppsadel är det sista bekymret för där är det väl bara att välja och vraka :P
Racke har ridits mycket i veckan - för att vara han! tre gånger har han fått komma ut vilket är riktigt skoj! Han ska nog bli fin till våren, behöver ju en reservhäst om det skulle hända något med Greta för vad gör man annars? Någon som har en häst att låna ut liksom?
Greta ska på P&R på Torsdag, så ridning och träning måndag tisdag och onsdag.
Har räknat ut foderstater på alla hästar, hittade en riktigt bra sida där man kunde skriva in sitt foder och den skriver in om det var bra eller dåligt. Så nu funderar jag på om jag ska ha kvar Pavo Condition som Greta äter nu eller om hon ska gå över till Krafft Rider, tror det lutar åt det, eller hur hade ni gjort?
Krafft Rider:

Pavo Condition